Even voorstellen

Mijn naam is Anneke Kuipers – Niemeijer en ik ben werkzaam als leerkracht in het Primair Onderwijs. Ik heb zowel ervaring in de midden- als in de bovenbouw. Naast mijn baan als leerkracht heb ik verschillende cursussen gevolgd. Tevens ben ik afgestudeerd als gedragsspecialist aan de opleiding Master-SEN.

Als gedragsspecialist bied ik onder andere leerlingen met gedragsproblemen hulp en ondersteuning binnen de klas en daarbuiten om zo de lesstof en het algemeen functioneren beter op de (leer)behoeften van de leerlingen te laten aansluiten.  Mijn manier van werken is oplossingsgericht.

Naast de hulp die ik bied als leerkracht wil ik mijn kennis en inzichten als gedragsspecialist gebruiken om kinderen, ouders en medeleerkrachten te helpen.
Het hebben van een eigen praktijk in combinatie met mijn werk op een basisschool biedt enorm veel voordelen. Als gedragsspecialist blijf ik goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het onderwijs. Alle ervaringen kunnen worden toegepast in de praktijk.

aangepast